ko

KO SMO I ŠTA RADIMO

Kompanija Zebracon razvija i usavršava kompletna i efikasna rešenja za praćenje proizvodnje, skladištenje i obeležavanje robe.

Softversku platformu za upravljanje proizvodnjom i skladištima StreamLaodTM razvijamo i unapređujemo samostalno. Naš tim programera posvećen je iznalaženju optimalnih rešenja i pružanju vrhunske usluge, koje dodatno prilagođavamo u svakom konkretnom slučaju.

Za biznis koji se bazira na proizvodnji, logistici ili distribuciji, informatizacija i automatizacija proizvodnih i skladišnih procesa koju nudi Zebracon predstavlja budućnost organizacije poslovanja – koja je već stigla.

REŠENJA

Ne postoje dve poslovne organizacije s identičnim potrebama i zahtevima. Zbog toga sva naša rešenja predviđaju mogućnost modifikovanja i prilagođavanja po meri klijenta, u svakom pojedinačnom slučaju.

Na osnovu ekstenzivnog iskustva u praktičnoj primeni softverskih rešenja u brojnim specifičnim slučajevima, u mogućnosti smo da korisnicima skrojimo rešenja po meri, koja precizno odražavaju njihove individualne potrebe i odgovaraju zahtevima postojećih procesa, bez obzira na razmere njihovog operativnog poslovanja.

Prednost naših rešenja je veća fleksibilnost i pristupačnost, jer su segmentirana tako da klijent može da ih konfiguriše neposredno, odnosno da se sam opredeli koje će segmente uključiti u svoju verziju.

.

 

MAGACINSKO POSLOVANJE

 • Rešenja za magacinsko poslovanje podrazumevaju automatizaciju svih skladišnih procesa, odnosno olakšanu organizaciju prijema/ulaza, skladištenja i otpemljivanja/izlaza robe iz magacina.
 • Na klijentu je da izabere rešenje, odnosno paket usluga, u odnosu na potrebe organizacije svog poslovanja.
 • Razvojem novih i implementacijom gotovih rešenja, kompanija Zebracon uspeva da pokrije najširi dijapazon specifičnih zahteva svojih klijenata. Naš stručni tim uspešno realizuje projekte implementacije rešenja za informatizaciju i automatizaciju skladišta sa postojećim informacionim sistemima korisnika.
 • Posebno smo orijentisani na odgovaranje na zahteve i potrebe manjih klijenata, jer predstavljaju izazove kroz čije rešavanje profesionalno napredujemo na najneposredniji i najsigurniji način.
 • Uz pažljivo planiranje, savetovanje i tehničku podršku, u mogućnosti smo da Vaš sistem održavamo i brinemo na način kako profesionalni pristup i model uspešnog poslovanja nalažu.
 • Naša rešenja bazirana su na softverskoj platformi za organizaciju skladištenja i praćenje proizvodnje StreamLoadTM – Easy WMS.

p

 

PRAĆENJE PROIZVODNJE

 • Rešenja za praćenje proizvodnje podrazumevaju automatizaciju svih proizvodnih procesa, odnosno olakšanu organizaciju puta od nabavke i skladištenja sirovina i/ili gotovih delova, preko njihovog ulaza u sam proizvodni proces, do izlaza gotovih proizvoda i početka njihove distribucije.
 • Na klijentu je da izabere organizacioni okvir rešenja, u odnosu na svoje proizvodne potrebe.
 • Razvojem novih i implementacijom gotovih rešenja, kompanija Zebracon uspeva da pokrije najširi dijapazon specifičnih zahteva svojih klijenata. Naš stručni tim uspešno realizuje projekte implementacije rešenja za informatizaciju i automatizaciju proizvodnje u postojeće informacione sisteme i proizvodne procese korisnika.
 • Posebno smo orijentisani na odgovaranje na zahteve i potrebe manjih klijenata, jer predstavljaju izazove kroz čije rešavanje profesionalno napredujemo na najneposredniji i najsigurniji način.
 • Uz pažljivo planiranje, savetovanje i tehničku podršku, u mogućnosti smo da Vaš sistem održavamo i brinemo na način kako profesionalni pristup i model uspešnog poslovanja nalažu.
 • Naša rešenja bazirana su na softverskoj platformi za organizaciju skladištenja i praćenje proizvodnje StreamLoadTM – Easy MES.

pm

 

PRINT MENADŽMENT

Print management u termo štampi je ‘outsourcing’ rešenje namenjeno korisnicima kojima je potrebna dodatna asistencija u organizaciji procesa obeležavanja robe.

U tom smislu razvili smo poslovni model gde vam ustupamo našu opremu i našu ekspertizu, po vašoj želji.

Više informacija

Nudimo asistenciju ‘po meri’ na bazi partnerstva, koja uključuje niz pojedinačnih usluga i operacija, i čiji se obim može prilagoditi da obuhvati bilo koju od njih:

 • Ustupanje printera na korišćenje
 • Revizija organizacije obeležavanja: definisanje svih potreba, identifikacija kritičnih mesta, predlog konfiguracije opreme, dizajn etiketa.
 • Održavanje I upravljanje opremom (obezbeđenje uslova za pravilan i optimalan rad; obezbeđenje dodatnih zamenskih uređaja i potrošnog materijala)
 • Tehnička podrška pri kupovini softvera
 • Mogućnost ustupanja licence softvera NiceLabel.

PREDNOST PRIMENE PRINT MANAGEMENT-a, kao rešenja za unapređenje poslovanja, je rasterećenje korisnika u finansijskom i organizacionom pogledu:

 • ZNAČAJNO SMANJENJE POČETNE INVESTICIJE kroz eliminaciju troškova nabavke opreme.
 • KONTROLA TEKUĆIH TROŠKOVA kroz optimizaciju organizacije poslovanja i eliminaciju nepredviđenih troškova nabavke i popravke.
 • SVE što preostaje korisniku je da se brine o blagovremenoj nabavci potrošnog materijala (nalepnice i riboni)

NICELABEL

Globalna standardizacija štampe

Skladišta, prevoznici i distributeri širom sveta svakodnevno koriste Nicelabel rešenja, koja im pojednostavljuju i olakšavaju poslovne procese; poboljšavaju efektivnost poslovanja i povećavaju tačnost isporuke krajnjem korisniku.

Nicelabel rešenja otvaraju brojne mogućnosti za poboljšanje procesa u čitavom lancu snabdevanja. Sa bar-kod ili RFID tehnologijama, Nicelabel unapređuje produktivnost, tačnost, kvalitet i fleksibilnost prilikom štampanja labela i obeležavanja.

 • DIZAJN I ŠTAMPA
 • AUTOMATIZACIJA
 • CENTRALIZOVANA KONTROLA

NiceLabel predstavlja softver za obeležavanje najnovije generacije, koji omogućuje digitalizaciju čitavog procesa obeležavanja i efektivno pretvara skrivene troškove u vidljivu uštedu. Bilo da tražite jednostavan alat za dizajniranje etiketa ili kompletno, sistemsko rešenje za organizaciju procesa obeležavanja – digitalizacijom redukujete kako direktne tako i indirektne troškove, i smanjujete mogućnost propuštanja poslovnih prilika.

sl

 

STREAMLOAD

Softverska platforma za praćenje proizvodnje i skladištenja StreamLoadTM Easy MES/WMS predstavlja osnovu rešenja za upravljanje proizvodnjom i skladištima.

 • StreamLoadTM Easy MES – Softver za praćenje proizvodnje (MES – manufacture execution system)
 • StreamLoadTM Easy WMS – Softver za magacinsko poslovanje (WMS – warehouse management system)

Brz i jednostavan interfejs, i modul za rad na ručnim terminalima, sa detaljnim informacija i pojednostavljenom navigacijom, olakšavaju privikavanje novih korisnika.
Platforma omogućava i beleženje radnog vremena, konfiguraciju izveštavanja, administraciju i uvezivanje lokacija.
Kompletno rešenje ključ u ruke obuhvata software, opremu (servere, termo printere, mobilne terminale) i potrošni materijal, kao i konsalting i tehničku podršku.

M

KONTAKT

Bulevar Arsenija Čarnojevića 166, 11070 Novi Beograd

PIB: 107206757  Matični broj: 20755733

+381 (0)11 40 44 900 +381 (0)11 40 44 902