Ručni terminali

Zebra MC9500

MC9500-K podiže standarde u domenu ručnih terminala, sa ergonomskim dizajnom i funkcijama koje podržavaju aplikacije namenjene za rad na terenu.

U svojoj klasi, ovaj uređaj se razlikuje kako po opsegu funkcija, tako i po dizajnu. U odnosu na MC9000 seriju, MC9500-K je izdržljiviji, pruža više opcija za očitavanje podataka, poseduje WAN tehnologiju, veću moć obrade podataka kao i potpuno nov pristup upravljanja baterijom i pozadinskim aplikacijama - na način prilagođen krajnjem korisniku.

Zebra MC9200

MC9200 je nova generacija u MC9000 seriji, sa visokim standardom u industriji za mobilnost i upravljanje zalihama u najtežim uslovima - od prijema robe u skladištu do dokova za otpremu.

MC9200 podiže na viši nivo robusne ručne terminale i njihovu fleksibilnost, pruža izbor tri operativna sistema, mogućnost prebacivanja između operativnih sistema, sedam najnaprednijih scan engine-a i dovoljno snage da podrže sve savremene zahteve grafičke aplikacije. Predstavlja uređaj sa visokom tehnologijom koja omogućava povećanje produktivnosti i preciznosti na viši nivo i u najtežim uslovima korišćenja.

Intermec CK3x

Susrećući se sa sve većom konkurencijom u poslovanju, krajnji korisnici često imaju sve veća očekivanja po pitanju brzine, tačnosti isporučene robe, sa što manjom mogućnošću oštećenja. Uvođenje ekonomičnih procesa i tehnologija sa ciljem poboljšanja kvaliteta radne snage kao i svih procesa su od vitalnog značaja za uspeh Vašeg poslovanja. CK3x je uređaj koji svojim dokazanim kvalitetom i jednostavnom primenom utiče na brži povrat uloženog novca. Njegov savremeni ergonomski dizajn pruža veću sigurnost i produktivnost Vaših zaposlenih.

- Izdržljivost - 1.5m test pada na beton sa kombinacijom svih temperaturnih opsega i IP54 standardom, otpornost na prašinu i kišu.
- Scanning - Izbor 1D i 2D scan engine-a sa mogućnošću skeniranja na daljinu veću od 12m (EX25).
- RF - Podržava industrijski standard 802.11 a/b/g/n i Bluetooth.
- Baterija - najbolja u klasi , omogućava rad tokom cele smene i duže.
- Processor - Opremljen sa visokoefikasnim 1GHz multi-engine Texas Instruments procesorom, 256MB RAM i 1GB Flash.
- Voice - Podržava Voollect Voice.
- RFID - Opciono - podrška za RFID.

Zebra MC3200

Povećajte produktivnost i pouzdanost sa MC3200 ručnim terminalom nove generacije vodeće MC3000 serije, koja sada ima više opcija naklonjenih Vašim potrebama. Izaberite pravi operativni sistem za Vaše poslovanje - Android ™ Jelly Bean ili Microsoft ™ Embedded Compact 7, kao i jedan od naših najnaprednijih 1D lasera ili 1D / 2D imager-a koji Vašim radnicima omogućava da lako očitaju bar-kodove u različitim uslovima.
Ovo ekonomično i robustno mobilno rešenje predstavlja alat koji će Vašim radnicima omogućiti da izvrše operacije popisivanja u nekoliko sekundi, od regala u skladištu do doka za utovar robe.