Implementacija bar-kod štampe na PRINTRONIX linijsko matričnim štampačima u kompaniji Farmalogist.
14. Oktobar 2017

Kompanija Farmalogist je savremena veleprodaja sa distributivnim centrima u Beogradu, Nišu, Kraljevu i Novom Sadu. Skladišni kapaciteti imaju više od 9.500 m2 i potpuno zadovoljavaju najviše standarde skladištenja lekova i medicinskih sredstava. Od samog osnivanja kompaniju Farmalogist prepoznaju kao modernu i dinamičnu kompaniju, koja raste i razvija se na svim poljima prateći trendove i zahteve modernog poslovanja.

Dosadašnjim uspešnim poslovanjem i rešavanjem najkomplikovanijih zadataka naših klijenata, Zebracon doo je ponudio rešenje za automatsko razduženje otpremnica, koje omogućava kompaniji Farmalogist brži i precizniji unos podataka u sistem. Na PRINTRONIX linijsko matričnim štampačima modela P8005 i P8010, implementirani su fajlovi koji omogućuju štampanje bar-kodova na fakturama i samim tim dovode svoje poslovanje na najviši nivo.

Ovakav vid automatskog razduženja otpremnica implementiran je u distributivnim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Ovo je još jedan dokaz o dobroj saradnji dve kompanije, koja će se nastaviti i u budućnosti.